ABŞ-ın Prinston Universitetinin professoru BDU-da mühazirə oxuyacaq

01/11/2011
Noyabrın 2-də saat 12:00-da Amerika Birləşmiş Ştatlarının Prinston Universitetinin professoru Maykl Reynolds Bakı Dövlət Universitetinin tarix fakültəsinin müəllim-tələbə heyəti üçün mühazirə oxuyacaq. Qeyd edək ki, tədqiqat sahəsi “Asiyada beynəlxalq və regional əlaqələr olan” professor, müəllimlər üçün “ABŞ universitetlərində tarixin tədrisi”, tələbələr üçün isə “Azərbaycan Xalq Cümhuriyyəti” mövzularında mühazirə deyəcək. Professor Maykl Reynoldsun həmçinin “Osmanlı imperiyası ilə Sovet Rusiyasının əlaqələri”, “Qafqazda gedən proseslər”, “Azərbaycan-erməni münasibətləri”, “Azərbaycan Xalq Cümhuriyyəti” adlı əsərləri də var.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 01 noyabr 2011-ci il.

Təhsildən yazan jurnalistlər BDU mətbuat xidmətini birinci etdilər

22/07/2019

BDU hansı beynəlxalq reytinq agentliklərində təmsil olunur?

22/07/2019

BDU rektoru universitetin jurnalist əməkdaşlarını Milli Mətbuat Günü münasibətilə qəbul edib