ABŞ-ın Prinston Universitetinin professoru BDU-da mühazirə oxuyacaq

01/11/2011
Noyabrın 2-də saat 12:00-da Amerika Birləşmiş Ştatlarının Prinston Universitetinin professoru Maykl Reynolds Bakı Dövlət Universitetinin tarix fakültəsinin müəllim-tələbə heyəti üçün mühazirə oxuyacaq. Qeyd edək ki, tədqiqat sahəsi “Asiyada beynəlxalq və regional əlaqələr olan” professor, müəllimlər üçün “ABŞ universitetlərində tarixin tədrisi”, tələbələr üçün isə “Azərbaycan Xalq Cümhuriyyəti” mövzularında mühazirə deyəcək. Professor Maykl Reynoldsun həmçinin “Osmanlı imperiyası ilə Sovet Rusiyasının əlaqələri”, “Qafqazda gedən proseslər”, “Azərbaycan-erməni münasibətləri”, “Azərbaycan Xalq Cümhuriyyəti” adlı əsərləri də var.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 01 noyabr 2011-ci il.

BDU-da 12 noyabr – Konstitusiya Günü qeyd edilib

Bakı Dövlət Universitetində 12 noyabr- Konstitusiya Günü ilə bağlı tədbir keçirilib
12/11/2019

BDU-da Bayraq Gününə həsr edilmiş tədbir keçirilib

Bakı Dövlət Universitetində (BDU) 9 noyabr - Dövlət Bayrağı Günü qeyd olunub.
08/11/2019

BDU THİK “Üç rəngin kölgəsində” adlı fləşmob keçirib

Bakı Dövlət Universitetinin Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi "Üç rəngin kölgəsində!" adlı fləşmob keçirib
08/11/2019