ADA Universitetinin tələbələri BDU-da

22/11/2018

Bakı Dövlət Universitetinin Kiçik Akt zalında ADA Universitetinin tələbələrinin təşkilatçılığı ilə “Karyeraya hazırlıq” layihəsi təqdim edilib.

Əvvəlcə Karyera, Praktika və Məzunlarla Əlaqə Mərkəzinin müdiri, dosent Adil Xasayev tədbirin əhəmiyyətindən danışıb.

ADU-nun tələbələri - ADA-nın tələbələri - Leyla Hacıbəyli, Narmin Fərzəliyeva, Bəhman Dünyamalı, Əliağa Rəhimov və Mahmud Əhmədov karyera planlaması, CV-nin düzgün hazırlanması, iş müsahibəsinə hazırlıq kimi mövzular ətrafında çıxış ediblər.

Sonda tələbələrin mövzular ətrafında sualları cavablandırılıb.

Görüşdə Bakı Dövlət Universitetinin Hüquq, Beynəlxalq münasibətlər və iqtisadiyyat, Biologiya, Coğrafiya və Ekologiya fakültələrinin III kurs tələbələri iştirak ediblər.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 22 noyabr 2018-ci il.

BDU-da icbari tibbi sığorta ilə bağlı təqdimat keçirilib

BDU-da İcbari Tibbi Sığorta üzrə Dövlət Agentliyinin Marketinq və İctimaiyyətlə Əlaqələr Departamentinin rəhbəri Aynurə Əhmədova Universitetin müəllim və tələbələri qarşısında təqdimatla çıxış edib
27/02/2020

Tələbələrə “ActInSpace” yarışması haqqında məlumat verilib