ADA Universitetinin tələbələri BDU-da

22/11/2018

Bakı Dövlət Universitetinin Kiçik Akt zalında ADA Universitetinin tələbələrinin təşkilatçılığı ilə “Karyeraya hazırlıq” layihəsi təqdim edilib.

Əvvəlcə Karyera, Praktika və Məzunlarla Əlaqə Mərkəzinin müdiri, dosent Adil Xasayev tədbirin əhəmiyyətindən danışıb.

ADU-nun tələbələri - ADA-nın tələbələri - Leyla Hacıbəyli, Narmin Fərzəliyeva, Bəhman Dünyamalı, Əliağa Rəhimov və Mahmud Əhmədov karyera planlaması, CV-nin düzgün hazırlanması, iş müsahibəsinə hazırlıq kimi mövzular ətrafında çıxış ediblər.

Sonda tələbələrin mövzular ətrafında sualları cavablandırılıb.

Görüşdə Bakı Dövlət Universitetinin Hüquq, Beynəlxalq münasibətlər və iqtisadiyyat, Biologiya, Coğrafiya və Ekologiya fakültələrinin III kurs tələbələri iştirak ediblər.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 22 noyabr 2018-ci il.

Ali Baş Komandan İlham Əliyevin rəhbərliyi ilə Müdafiə Nazirliyinin Mərkəzi Komanda Məntəqəsində operativ müşavirə keçirilib

25/10/2020

BDU əməkdaşları beynəlxalq qrant müsabiqəsinin qalibi olublar

24/10/2020