Akdəniz Universitetinin professoru məruzə edib

20/08/2014

Bu gün Antalya Akdəniz Universitetinin Riyaziyyat bölməsinin müdiri, professor İlham Əliyev Mövlanə Mübadilə proqramı çərçivəsində  Bakı Dövlət Universitetinin Mexanika-Riyaziyyat fakültəsində “Teleskopik düstur və onun tətbiqləri” mövzusunda yay məkətəbində iştirak edən müəllim və tələbələr qarşısında məruzə ilə çıxış edib. Elmi-tədqiqat sahələri harmonik analiz, yaxınlaşma (aproksimasiya) nəzəriyyəsi, inteqral çevrilmələr, klassik analiz olan professor İ.Əliyev BDU-da olacağı bir həftə müddətində daha bir neçə məruzə ilə çıxış edəcək.

Qeyd edək ki, İ.Əliyev Azərbaycan SSR Elmlər Akademiyasında işlədiyi vaxtlarda  əmək fəaliyyətindəki uğurlarına görə Lenin Komsomol mükafatına layiq görülüb.

Mətbuat və İnformasiya şöbəsi, 20 avqust 2014-cu il.

Rəşadət, şərəf və igidlik bayramı

26/06/2022

“Gənc istedadlar” liseyinin 7 şagirdi Lütfi Zadə adına məntiq olimpiadasında qalib olub

24/06/2022