“Ali bitkilərin təyin edilməsi” mövzusunda təlimin IV hissəsi keçirilib

07/11/2013

2013-cü il 21-25 sentyabr tarixlərində Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin, “Bioekologiya” kafedrası və Almaniya-Azərbaycan Əməkdaşlıq birliyinin birgə təşkil etdiyi “Ali bitkilərin təyin edilməsi” mövzusunda təlimin IV hissəsi keçirilib. Təlim çərçivəsində işçi qrupun Şirvan Milli Parkında  çöl təcrübəsi ezamiyyətləri baş tutub. Ekspedisiya zamanı   tipik yarımsəhra bitki örtüyünün monitorinqi aparılıb, bitki növləri təyin edilərək herbari nümunələri hazırlanıb.

Həmin təlimdə Bioekologiya kafedrasının müəllim və əməkdaşları ilə yanaşı Biologiya fakültəsinin “Botanika” kafedrasının müəllim və əməkdaşları  da iştrak ediblər.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 07 noyabr 2013-cü il.

BDU-nun İnformasiya və sənəd menecmenti fakültəsində özbəkistanlı alimlərlə görüş

09/06/2023

BDU məzunları əmək bazarında ən çox iş tapan universitetlərdəndir

Çinin Azərbaycandakı səfiri BDU-da