“Ali təhsildə magistr hazırlığı” adlı metodiki vəsait çap olunub

29/02/2016

Bakı Dövlət Universitetinin Magistratura və doktorantura şöbəsinin müdiri, professor Afət Məmmədovanın tərtib etdiyi “Ali təhsildə magistr hazırlığı” adlı metodiki vəsait nəfis tərtibatda çap olunub.  BDU-nun Elm və innovasiyalar üzrə prorektoru, AMEA-nın müxbir üzvü, professor Aydın Kazımzadənin redaktoru olduğu vəsait magistr hazırlığı üzrə mövcud normativ-hüquqi bazanı, magistr hazırlığı prosesinin təşkilini və həyata keçirilməsini, magistr dissertasiyasının hazırlanması, təsdiq olunması və müdafiəsi qaydalarının əsas müddəalarını əks etdirir.

Vəsaitdə Bakı Dövlət Universitetinin təcrübəsi əsasında magistr hazırlığı prosesində tətbiq edilən təhsil sənədlərinin nümunələri də öz əksini tapıb.

Qeyd edək ki, təqdim olunan vəsait bakalavr məzunları, magistrantlar, onların elmi rəhbərləri və məsləhətçiləri, bu sahə ilə məşğul olan təhsil menecerləri üçün nəzərdə tutulub.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 29 fevral 2016-ci il.

BDU-da elmi seminar: ”Azərbaycan ərazisində ekoloji streslərə davamlı bitki növlərinin artırılması”

19/04/2024

BDU tələbələri arasında “Ekologiya hüququ” adlı məqalə müsabiqəsi elan edilir

BDU-da “I Gənc mədəniyyət müxbirləri məktəbi” layihəsinə start verilib