Almaniya Beynəlxalq Əməkdaşlıq Cəmiyyətinin Qiymətləndirmə Missiyasının rəhbəri BDU-da

04/03/2015

Almaniya Beynəlxalq Əməkdaşlıq Cəmiyyətinin (GİZ) “Cənubi Qafqazda Biomüxtəlifliyin Davamlı İdarəolunması Proqramı” çərçivəsində Qiymətləndirmə Missiyasının rəhbəri İsabel Hinrichsenin başçılıq etdiyi nümayəndə heyəti Bakı Dövlət Universitetinin Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsində olub.

Fakültənin Bioekologiya kafedrası ilə əməkdaşlığın qiymətləndirilməsi məqsədilə baş tutan görüşdə geniş fikir mübadiləsi aparılıb, gələcək əməkdaşlığın istiqamətləri müəyyən edilib.

Görüşdə BDU tərəfdən Tədrisin təşkili və təlim texnologiyaları üzrə prorektoru, professor İradə Əliyeva, fakültənin dekanı, professor Nazim Şəmilov, Bioekologiya kafedrasının müdiri, professor Nərminə Sadıqova, kafedranın dosenti Firuzə Sultanzadə, Almaniya Beynəlxalq Əməkdaşlıq Cəmiyyətindən isə Erich Mies, Aleksandra Joseph, və Kamil Ağayev iştirak ediblər.

Mətbuat və İnformasiya şöbəsi, 04 mart 2015-cü il.

BDU-nun tələbələri “Qələbənin imza günü” adlı fotosərgiyə baxıblar

28/06/2022

BDU-nun Qazax filialında Məzun Günü

28/06/2022