Almaniya Beynəlxalq Əməkdaşlıq Cəmiyyətinin rəhbəri BDU-nun Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsində olub

12/05/2011

Bu gün Almaniya Beynəlxalq Əməkdaşlıq Cəmiyyətinin Biomüxtəlifliyin Davamlı idarə olunması heyətinin rəhbəri doktor Kristian Gönner Bakı Dövlət Universitetinin Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsində olub. Fakültənin dekan əvəzi dosent Nazim Şəmilov və bioekologiya kafedrasının müdiri Nərminə Sadıqova ilə əməkdaşlığın konturları barədə danışıqlar aparılıb.

Biomüxtəlifliyin öyrənilməsi, kurrikulumların və mühazirələrin keçirilməsi, çöl təcrübələrinin təşkil olunması barədə memorandum imzalanmasına hazırlıqla əlaqədar razılıq əldə olunub.

Qonaq Bakı Dövlət Universiteti ilə tanış olub, laboratoriyalara, muzeylərə baxış keçirib və yüksək təəssüratla ayrılıb.

Mətbuat və İnformasiya şöbəsi, 12 may 2011-ci il.

Humanizm və həmrəylik bayramı

16/06/2024

Azərbaycan xalqının və dövlətinin taleyində dönüş günü

15/06/2024