Almaniya və Böyük Britaniyadan olan nümayəndələr BDU-da tələbələrlə görüşüblər

10/04/2019

Almaniya və Böyük Britaniyanın  yüksək  reytinqli universitetlərinin nümayəndələri  Bakı Dövlət Universitetində SABAH qrupları tələbələri ilə görüşüb.
Tədbirdə Berlinin GISMA Biznes məktəbindən Anastasia Rykova,  Londonun Hüquq Universitetindən Anna Chebotar və Almaniya Avropa Tətbiqi Elmlər Universitetindən Tatsiana Gehrke çıxış ediblər.
Almaniya  və Böyük Britaniyanın təhsil, iş imkanları barədə müzakirələrin aparıldığı görüşdə tələbələrin çoxsaylı  sualları  cavablandırılıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 10 aprel 2019-cu il.

BDU-da "Şəhidlərimizə və qazilərimizə qayğı dövlətimizin sosial siyasətinin prioritet istiqamətidir" adlı tədbir keçirilib

BDU-da "Şəhidlərimizə və qazilərimizə qayğı dövlətimizin  sosial siyasətinin prioritet istiqamətidir" adlı tədbir keçirilib
14/04/2021

BDU-da "Şəhidlər-mənəviyyata açılan pəncərə" adlı tədbir