Ankara Universitetinin nümayəndə heyəti BDU-da olub

01/04/2014

Ankara Universitetinin prorektoru Kasım Karakütükün başçılıq etdiyi nümayəndə heyəti BDU-da olub. Nümayəndə heyətini Tədrisin təşkili və təlim texnologiyaları üzrə prorektor, professor İradə Əliyeva, Elm və innovasiyalar üzrə prorektor, professor Aydın Kazımzadə, xarici tələbələrlə iş üzrə dekan və xarici proqramlar üzrə departamentin müdiri dosent Gülheyran Rəhimova və hüquq fakültəsinin dekan müavini Sərvər Süleymanlı qəbul edib.

Ankara Universiteti bu il BDU-da AYÖS (xarici tələbələr üçün imtahan) keçirmək, BDU-da AYÖS-ün nümayəndəliyini yaratmaq məsələləri müzakirə edilib.

Görüş zamanı qarşılıqlı maraq doğuran məsələlər müzakirə edilib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 01 aprel 2014-ci il.

BDU-da görkəmli türkoloq Ramiz Əskərin 70 illik yubileyi qeyd olunub

BDU könüllüləri aktiv fəaliyyətlərinə görə təltif ediliblər