“Atəşgah” sığortadan BDU tələbələri üçün iş imkanı

28/11/2018

Bakı Dövlət Universitetinin Karyera, Praktika və Məzunlarla Əlaqə Mərkəzinin təşəbbüsü ilə “Atəşgah” sığorta şirkətinin rəhbərliyi universitetin IV kurs tələbələri və magistrlarla görüş keçirib.

Tədbiri mərkəzinin sədri, dosent Adil Xasayev açaraq onun əhəmiyyəti və məqsədindən danışıb.

“Atəşgah” sığorta şirkətinin Təlim şöbəsinin müdiri Babək Məmmədov və insan resursları üzrə aparıcı mütəxəssis Zarina Qurbanova təmsil etdikləri sığorta şirkəti haqqında məlumat verib və bildiriblər ki, əsas məqsəd tələbələri işə cəlb etməkdir. Sonra görüşdə iştirak edən tələbələrin CV (Curriculum Vitae) formaları toplanıb və onların çoxsaylı sualları cavablandırılıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 28 noyabr 2018-ci il.

BDU-nun akademik və inzibati heyətinin nəzərinə!