Avropa liseyinin şagirdləri Bakı Dövlət Universitetində olub

04/03/2016

Avropa liseyinin 3R2 sinfinin şagirdləri “Mənim gələcək peşəm” layihəsi çərçivəsində Bakı Dövlət Universitetinin kimya və biologiya fakültələrində olublar. Adıçəkilən fakültələrin maddi-texniki bazası ilə tanış olan şagirdlər, həmçinin universitetin laboratoriyaları, mərkəzləri və muzeylərinə baş çəkiblər. Şagirdlərlə görüşən müəllimlər onlara məsləhət verib, suallarını cavablandırıblar.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 04 mart 2016-ci il.

Möhtəşəm 55 il: dövlət müstəqilliyinə aparan milli intibah və hərtərəfli tərəqqi

14/07/2024

İldırım: insana təsiri, fəsadları, ondan qorunma yolları

12/07/2024