Avropa liseyinin şagirdləri Bakı Dövlət Universitetində olub

04/03/2016

Avropa liseyinin 3R2 sinfinin şagirdləri “Mənim gələcək peşəm” layihəsi çərçivəsində Bakı Dövlət Universitetinin kimya və biologiya fakültələrində olublar. Adıçəkilən fakültələrin maddi-texniki bazası ilə tanış olan şagirdlər, həmçinin universitetin laboratoriyaları, mərkəzləri və muzeylərinə baş çəkiblər. Şagirdlərlə görüşən müəllimlər onlara məsləhət verib, suallarını cavablandırıblar.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 04 mart 2016-ci il.

BDU-nun dünyanın ən böyük robot festivalı olan “Robotex Türkiyə”də möhtəşəm uğuru: 7 komandamızın hamısı qalibdir!

21/04/2024

BDU-nun Qazax filialında inklüziv təhsilə dair II Beynəlxalq elmi-praktiki konfransın regional bölməsinin iclası olub

20/04/2024

IV Azərbaycan Astronomiya Olimpiadasının final mərhələsi keçirilib