Azərbaycan dili və nitq mədəniyyəti kafedrasının əməkdaşları şeir müsabiqəsində

31/05/2018

Filologiya fakültəsinin Azərbaycan dili və nitq mədəniyyəti kafedrasının müdiri, dosent Səidə Abbasova AMEA-nın Mərkəzi Elmi Kitabxanasının, Azərbaycan Atatürk Mərkəzinin təşkilati dəstəyi, "Müasir İnkişaf» və "Gənclərin Töhfəsi" ictimai birliklərinin təşkilatçılığı, Bakı Şəhəri üzrə Təhsil İdarəsinin təşəbbüsü ilə Azərbaycan Xalq Cümhuriyyətinin 100 illiyinə həsr olunmuş şagirdlər arasında vətənpərvərlik mövzusunda keçirilən şeir müsabiqəsində münsif qismində iştirak edib. Üç mərhələdən ibarət olan müsabiqənin münsiflər heyətinə  millət vəkili, akademik Nizami Cəfərov sədrlik edib. Müsabiqənin keçirilməsində məqsəd gənc nəslin vətənpərvərlik ruhunda tərbiyə olunması, şagirdlərdə  yüksək nitq mədəniyyətinin formalaşması olub. Müsabiqədə 250 şagird iştirak edib. Onlardan 20 nəfər III mərhələyə keçib və sonda 3 nəfər qalib olub. Müsabiqənin final mərhələsində Azərbaycan dili və nitq mədəniyyəti kafedrasının müəllimləri də fəal iştirak ediblər.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 31 may 2018-ci il.

IV Azərbaycan Astronomiya Olimpiadasının final turu keçiriləcək

BDU-nun SABAH qruplarının tələbələri Fiziologiya İnstitutunda infosessiyada