Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

Azərbaycan dili və nitq mədəniyyəti kafedrasının əməkdaşları şeir müsabiqəsində

31/05/2018

Filologiya fakültəsinin Azərbaycan dili və nitq mədəniyyəti kafedrasının müdiri, dosent Səidə Abbasova AMEA-nın Mərkəzi Elmi Kitabxanasının, Azərbaycan Atatürk Mərkəzinin təşkilati dəstəyi, "Müasir İnkişaf» və "Gənclərin Töhfəsi" ictimai birliklərinin təşkilatçılığı, Bakı Şəhəri üzrə Təhsil İdarəsinin təşəbbüsü ilə Azərbaycan Xalq Cümhuriyyətinin 100 illiyinə həsr olunmuş şagirdlər arasında vətənpərvərlik mövzusunda keçirilən şeir müsabiqəsində münsif qismində iştirak edib. Üç mərhələdən ibarət olan müsabiqənin münsiflər heyətinə  millət vəkili, akademik Nizami Cəfərov sədrlik edib. Müsabiqənin keçirilməsində məqsəd gənc nəslin vətənpərvərlik ruhunda tərbiyə olunması, şagirdlərdə  yüksək nitq mədəniyyətinin formalaşması olub. Müsabiqədə 250 şagird iştirak edib. Onlardan 20 nəfər III mərhələyə keçib və sonda 3 nəfər qalib olub. Müsabiqənin final mərhələsində Azərbaycan dili və nitq mədəniyyəti kafedrasının müəllimləri də fəal iştirak ediblər.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 31 may 2018-ci il.

Bakı Dövlət Universitetində imtahanlar ictimai nəzarət altında keçirilir

Bakı Dövlət Universiteti rektorluğu yanında İctimai Nəzarət və Məsləhət Şurasının üzvləri, millət vəkilləri, təhsil ekspertləri, qeyri-hökumət təşkilatları, Kütləvi İnformasiya Vasitələri nümayəndələri, valideynlər və ictimaiyyət nümayəndələrinin iştirakı ilə 2018/2019-ci tədris ilinin payız semestrinin imtahan sessiyasında imtahanlara baxış keçirilib
16/01/2019

Professor Məhəmmədəli Ramazanov "Azərbaycan Respublikası Qabaqcıl Təhsil İşçisi" döş nişanı ilə təltif edilib