Azərbaycan Dövlət Mədəniyyət və İncəsənət Universitetinin rektoru BDU-da olub

10/09/2014

Bu gün Azərbaycan Dövlət Mədəniyyət və İncəsənət Universitetinin rektoru, professor Fərəh Əliyeva Bakı Dövlət Universitetində olub.

Qonağı salamlayan rektor, akademik Abel Məhərrəmov 95 illik tarixi olan universitet haqqında məlumat verib və əsasən son illərdə görülən işlər barədə danışıb.

Qarşılıqlı maraq doğuran görüşdə əməkdaşlıq məsələləri müzakirə olnub.

Rektor Fərəh Əliyeva universitetin Heydər Əliyev Muzeyi, Tarixi muzeyi, Tədris Elektron Mərkəzi, elmi-tədqiqat və tədris laboratoriyaları, poliklinikası və yeni tədris ilində açılışı nəzərdə tutulan mərkəzləri ilə tanış olub.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 10 sentyabr 2014-cü il.

26/04/2024

BDU məzunlarının dövlət qulluğu imtahanlarındakı nəticələrinə görə liderdir