“Bahar Qələbəsi – Aprel Döyüşləri” layihəsi keçirilib

25/02/2019

Bakı Dövlət Universitetinin Tarix fakültəsinin IV kurs tələbəsi, Azərbaycan Gənclər Fondunun XI qrant müsabəqəsinin qalibi Günəş Şirvanzadənin Suraxanı Gənclər evinin təşkilati dəstəyi ilə “Bahar Qələbəsi – Aprel Döyüşləri” layihəsi əsasında tədbir keçirilib.

Aprel döyüşlərinin tarixi əhəmiyyətini gənclər arasında təbliğ etmək məqsədi daşıyan layihə çərçivəsində iştirakçıların Aprel qaziləri, tarixçi və hərbçilərlə görüşü təşkil edilib.

İki gün davam edən tədbirdə çıxışlar olub və gənclərin sualları cavablandırılıb. Layihənin yekununda iştirakçılar sertifikata layiq görülüblər.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 25 fevral 2019-cu il.

BDU-da “Qaregin Njde – faşizmin və terrorizmin qəhrəmanlaşdırılması” mövzusunda tədbir keçirilib

21/10/2019

Sumqayıt Dövlət Universitetində BDU-nun 100 illik yubileyinə həsr olunmuş elmi-praktik konfrans keçirilib

Bakı Dövlət Universitetinin 100 illik yubileyinə həsr olunmuş elmi-praktik konfrans keçirilib