“Bahar Qələbəsi – Aprel Döyüşləri” layihəsi keçirilib

25/02/2019

Bakı Dövlət Universitetinin Tarix fakültəsinin IV kurs tələbəsi, Azərbaycan Gənclər Fondunun XI qrant müsabəqəsinin qalibi Günəş Şirvanzadənin Suraxanı Gənclər evinin təşkilati dəstəyi ilə “Bahar Qələbəsi – Aprel Döyüşləri” layihəsi əsasında tədbir keçirilib.

Aprel döyüşlərinin tarixi əhəmiyyətini gənclər arasında təbliğ etmək məqsədi daşıyan layihə çərçivəsində iştirakçıların Aprel qaziləri, tarixçi və hərbçilərlə görüşü təşkil edilib.

İki gün davam edən tədbirdə çıxışlar olub və gənclərin sualları cavablandırılıb. Layihənin yekununda iştirakçılar sertifikata layiq görülüblər.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 25 fevral 2019-cu il.

BDU-nun SABAH qruplarının tələbələri Fiziologiya İnstitutunda infosessiyada

16/04/2024

Görkəmli oftalmoloq, akademik Zərifə xanım Əliyevanın anım günüdür

15/04/2024