Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

Bakı Dövlət Universiteti 1469 xəbərlə birincidir

04/10/2018

Media Consulting&Services şirkəti sentyabr ayında Azərbaycan KİV-lərində ən çox xatırlanan ali təhsil müəssisələrinin adını açıqlayıb.

Monitorinqin nəticəsinə görə KİV-də ən çox adı çəkilən Bakı Dövlət Universiteti olub. Ali təhsil ocağının adı TV, onlayn, çap və sosial mediada 1469 dəfə hallanıb.

Daha  sonrakı yerlərdə  isə  Azərbaycan Dövlət İqtisad Universiteti, Bakı Ali Neft Məktəbi, ADA Universiteti  və Azərbaycan Texniki Universiteti qərarlaşıb.

Qeyd edək ki,  müşahidə  şirkətin media monitorinq qrupunun  10 televiziya, 55  çap  və  600 on-line media daxil olmaqla  665-dən çox mənbəni, eyni zamanda, sosial şəbəkələri izləməsi əsasında hazırlanıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 04 oktyabr 2018-ci il.

BDU-da Tvinninq layihəsinin rəhbərləri ilə görüş keçirilib

BDU-nun rektoru vəzifəsini icra edən, təhsil nazirinin müavini Firudin Qurbanov “Azərbaycanda ali təhsilin gücləndirilməsinə dəstək” Tvinninq layihəsinin rəhbərləri olan Fransa, Litva və Latviyadan olan ekspertlərlə görüşüb
21/02/2019

Türkiyə-Azərbaycan parlamentlərarası dostluq qrupunun nümayəndələri ilə BDU-da görüş keçirilib