Bakı Dövlət Universitetində “BİR” Tələbə-Könüllü Proqramı çərçivəsində tədbir keçirilib

01/03/2016

Bakı Dövlət Universitetində Azərbaycan Respublikası Təhsil Nazirliyinin  “BİR” Tələbə-Könüllü Proqramı çərçivəsində  növbəti tədbir keçirilib. Tədbirdə “Bakı-2015” Birinci  Avropa Oyunlarında könüllü olmuş BDU tələbələri öz təcrübələrini bölüşüblər.

Daha sonra proqram çərçivəsində könüllülük fəaliyyətinə və müvafiq tədbirlərə cəlb olunacaq tələbələrə “əsl tələbə həyatı” modelinə uyğun 6 müxtəlif istiqaməti (Öyrən, Öyrət, Yaşa, Yaşat, Kəşf Et və Zövq Al) özündə birləşdirən layihəni əks etdirən video-çarx nümayiş etdirilib.

Qeyd edək ki, Təhsil Nazirliyinin təqdim etdiyi layihənin məqsədi ölkə üzrə vahid tələbə könüllü bazasının yaradılması, könüllü tələbələrin bir sıra dövlət əhəmiyyətli tədbirlərdə iştiraklarının təmin olunması və onların ölkəmizin beynəlxalq aləmdə tanıdılması işlərinə cəlb etməkdən ibarətdir. Proqram pilot layihə olaraq, Bakı, Sumqayıt və Gəncə şəhərlərində yerləşən 10 ali təhsil müəssisəsini əhatə edir.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 01 mart 2016-ci il.

Cocuq Mərcanlı kənd məktəbinin ilk buraxılış məzunu Türkanə Mehdiyeva: “BDU-ya qəbul olmayanda elə bilirsən imtahandan kəsilmisən”

23/08/2019

BDU-nun 100 illiyi münasibətilə “Riyaziyyat və onun tətbiqləri” 8-ci Beynəlxalq Avrasiya Konfransı keçiriləcək

21/08/2019