Bakı Dövlət Universitetində “BİR” Tələbə-Könüllü Proqramı çərçivəsində tədbir keçirilib

01/03/2016

Bakı Dövlət Universitetində Azərbaycan Respublikası Təhsil Nazirliyinin  “BİR” Tələbə-Könüllü Proqramı çərçivəsində  növbəti tədbir keçirilib. Tədbirdə “Bakı-2015” Birinci  Avropa Oyunlarında könüllü olmuş BDU tələbələri öz təcrübələrini bölüşüblər.

Daha sonra proqram çərçivəsində könüllülük fəaliyyətinə və müvafiq tədbirlərə cəlb olunacaq tələbələrə “əsl tələbə həyatı” modelinə uyğun 6 müxtəlif istiqaməti (Öyrən, Öyrət, Yaşa, Yaşat, Kəşf Et və Zövq Al) özündə birləşdirən layihəni əks etdirən video-çarx nümayiş etdirilib.

Qeyd edək ki, Təhsil Nazirliyinin təqdim etdiyi layihənin məqsədi ölkə üzrə vahid tələbə könüllü bazasının yaradılması, könüllü tələbələrin bir sıra dövlət əhəmiyyətli tədbirlərdə iştiraklarının təmin olunması və onların ölkəmizin beynəlxalq aləmdə tanıdılması işlərinə cəlb etməkdən ibarətdir. Proqram pilot layihə olaraq, Bakı, Sumqayıt və Gəncə şəhərlərində yerləşən 10 ali təhsil müəssisəsini əhatə edir.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 01 mart 2016-ci il.

Elan

24/05/2019

“100 yaşlı Tarix fakültəsinin məzunları” layihəsinin qonağı Azərbaycan Respublikası Prezidenti Katibliyin rəisi - Prezidentin köməkçisi professor Dilarə xanım Seyidzadə olub

Bakı Dövlət Universitetinin və Tarix fakültəsinin 100 illik yubileyi münasibətilə “100 yaşlı Tarix fakültəsinin məzunları” layihəsinin beşinci görüşü keçirilib