Bakı Dövlət Universitetində abituriyentlər üçün açıq qapı günü keçirilib

03/04/2018

Bakı Dövlət Universitetinin Karyera, praktika və məzunlarla əlaqə mərkəzinin təşkilatçılığı ilə Mingəçevir “İstək” liseyinin XI sinif şagirdləri  universitetdə olub. Şagirdlərə universitetin tarixi və müasir dövrü, tədrisin təşkili, beynəlxalq təcrübənin tətbiqi, tələbə mübadilə proqramları barədə məlumat verilib, onları maraqlandıran suallar cavablandırılıb.

Sonra liseyin şagirdləri universitetin maddi-texniki bazasına baş çəkib, laboratoriya, muzey və mərkəzlərdə keçirilən praktiki dərslərdə iştirak edib, idman, yaradıcılıq klubları ilə tanış olublar.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 03 aprel 2018-ci il.

BDU-nun Qazax filialında inklüziv təhsilə dair II Beynəlxalq elmi-praktiki konfransın regional bölməsinin iclası olub

20/04/2024

IV Azərbaycan Astronomiya Olimpiadasının final mərhələsi keçirilib

20/04/2024