Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

Bakı Dövlət Universitetində abituriyentlər üçün açıq qapı günü keçirilib

03/04/2018

Bakı Dövlət Universitetinin Karyera, praktika və məzunlarla əlaqə mərkəzinin təşkilatçılığı ilə Mingəçevir “İstək” liseyinin XI sinif şagirdləri  universitetdə olub. Şagirdlərə universitetin tarixi və müasir dövrü, tədrisin təşkili, beynəlxalq təcrübənin tətbiqi, tələbə mübadilə proqramları barədə məlumat verilib, onları maraqlandıran suallar cavablandırılıb.

Sonra liseyin şagirdləri universitetin maddi-texniki bazasına baş çəkib, laboratoriya, muzey və mərkəzlərdə keçirilən praktiki dərslərdə iştirak edib, idman, yaradıcılıq klubları ilə tanış olublar.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 03 aprel 2018-ci il.

Bakı Dövlət Universitetinə qəbul olunmuş abituriyentlərin nəzərinə

BAKI  DÖVLƏT  UNİVERSİTETİNƏ 2018/2019-cu TƏDRİS İLİNDƏ QƏBUL OLUNMUŞ ABİTURİYENTLƏR QEYDİYYATDAN KEÇMƏK ÜÇÜN AŞAĞIDAKI  SƏNƏDLƏRİ  TƏQDİM ETMƏLİDİRLƏR:
15/08/2018

BDU alimlərindən “Web of Science”-də 6 aya 132 məqalə

2018-ci ilin ilk 6 ayı ərzində Bakı Dövlət Universitetinin alimləri tərəfindən Clarivate Analytics (əvvəlki Tomson Reuters) informasiya agentliyinin bazasına daxil olan jurnallarda 132 məqalə çap edilib.
06/08/2018

Elan

Cari ilin 09 – 30 oktyabr tarixlərində Azərbaycan Milli Elmlər Akademiyasının təşkilatçılığı ilə III Azərbaycan Elm Festivalı keçiriləcək.
02/08/2018