Bakı Dövlət Universitetində "Bəhmənyar Klubu"nun növbəti tədbiri keçirilib

29/04/2019

Bakı Dövlət Universitetinin Sosial Elmlər və Psixologiya fakültəsinin nəzdində fəaliyyət göstərən  "Bəhmənyar Klubu"nun növbəti tədbiri keçirilib.

"Tarixi irsimiz və müasir gənclik" mövzusunda təşkil edilən tədbirdə Fəlsəfə tarixi kafedrasının müdiri Rəbiyyət Aslanova, Sosiologiya kafedrasının müdiri İzzət Rüstəmov, Sosial elmlər və psixologiya fakültəsinin dekan müavini İranə Məmmədli və  tələbələr iştirak ediblər.

Professor Rəbiyyət Aslanovagiriş nitqi ilə çıxş etdikdən sonra klub sədri Fərhad Seyfullazadə“Azərbaycan dilində fəlsəfə” layihəsi çərçivəsində tərcümə edilən ilk kitab - “Ekzistensializm tarixi” barədə məlumat verib.

Tədbirdə tələbələr - Fərid Cəfərov, Araz Əliyev və Aqşin Hüseynlinin çıxışları dinlənilib.

Daha sonra mövzu ətrafında fikir mübadiləsi aparılıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 29 aprel 2019-cu il.

26/04/2024

BDU məzunlarının dövlət qulluğu imtahanlarındakı nəticələrinə görə liderdir