Bakı Dövlət Universitetində Dövlət Miqrasiya Xidməti tədbir keçirib

13/03/2017

Bakı Dövlət Universitetində Azərbaycan Respublikasının Dövlət Miqrasiya Xidmətinin maarifləndirmə tədbiri keçirilib. BDU-nun Xarici tələbələrlə iş üzrə dekanı Gülheyran Rəhimova universitetin xarici müəllim və tələbələrin iştirak etdiyi tədbirin əhəmiyyətindən bəhs edib.

Sonra Dövlət Miqrasiya Xidmətinin Miqrasiya Siyasəti və Hüquqi Təminat Baş İdarəsinin rəisi, Baş Miqrasiya Xidməti müşaviri Vahid Qəhrəmanov ümumi miqrasiya xidməti haqqında məlumat verib. Daha sonra DMX əməkdaşları Dövlət Miqrasiya Xidmətinin yeni saytını təqdim edib, xarici müəllim və tələbələrin saytdan istifadə qaydaları və “AsanVisa” haqqında ətraflı məlumat veriblər.  Sonda iştirakçiların sualları cavablandırılıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 13 mart 2017-ci il

26/04/2024

BDU məzunlarının dövlət qulluğu imtahanlarındakı nəticələrinə görə liderdir