Bakı Dövlət Universitetində “Kəpənək effekti” adlı seminar keçirilib

24/04/2019

Bakı Dövlət Universitetində TED-x formatlı “Kəpənək effekti” adlı şəxsi inkişaf seminarı keçirilib.

Layihənin ideya müəllifi, Jurnalistika fakültəsinin dekan müavini Aytəkin Zeynalova tədbiri açaraq layihə rəhbərlərindən biri kimi seminar haqqında ətraflı məlumat verib.

Layihə rəhbərlərindən biri, Jurnalistika fakültəsinin üçüncü kurs tələbəsi Ümid Oruc spikerləri və mövzuları təqdim edib.

Sonra “Barattson School of Business” şirkətinin rəhbəri Elşən Rəhimov “Uğurlu yolda təhsilin vacibliyi, xaricdə təhsilin üstünlükləri”, Caspian International Business Services”in təsisçisi, yalanın araşdırılması üzrə  mütəxəssis Təbriz Hacınski “Proqramlaşdırılmış beyin və düşüncələrin idarə edilməsi”, millət vəkili  Qənirə Paşayeva “Bir neçə sahədə uğurlu olmaq və dövlət strukturunda nüfuzlu şəxs kimi formalaşmaq”, “Hünər Group” şirkətinin PR marketinq şöbəsinin rəhbəri Nəsimi Paşayev “Dövlət strukturunda və  özəl sektorda uğurlu olmaq”, Əməkdar artist Tünzalə Ağayeva “İncəsənət sahəsində uğurlu olmaq; Azərbaycan səhnəsindən Avropaya” və  Jurnalistika fakültəsinin dekanı, filologiya üzrə elmlər doktoru Vüqar Əliyev “Beynəlxalq jurnalist olmağın yolları” adlı mövzularla çıxış ediblər.

Qeyd edək ki, tədbir çərçivəsində şəxsi inkişafa aid müxtəlif video-çarxlar, sorğular nümayiş olunub.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 24 aprel 2019-cu il.

BDU-da görkəmli türkoloq Ramiz Əskərin 70 illik yubileyi qeyd olunub

BDU könüllüləri aktiv fəaliyyətlərinə görə təltif ediliblər