Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

Bakı Dövlət Universitetində“Azərbaycan hüquq jurnalı” təsis edilib

23/01/2018

Bakı Dövlət Universiteti “Azərbaycan hüquq jurnalı” adlı elmi jurnal təsis edib. Jurnal Hüquq fakültəsinin dekanı, professor Əmir Əliyevin baş redaktorluğu ilə ildə 4 dəfə nəşr ediləcək. Baş redaktor müavini hüquq üzrə fəlsəfə doktoru Pərvanə Bayramova, redaksiya heyətinin sədri Hüquq fakültəsi Hüquq Klinikasının rəhbəri, dosent Turqay  Hüseynov, məsul katib isə Hüquq fakültəsinin dekan müavini, dosent Aytəkin İbrahimovadır. Jurnalın redaksiya heyəti Azərbaycan alimləri ilə yanaşı, Almaniya, Rusiya, Qazaxıstan, Gürcüstan və Ukraynadan olan elm adamlarından formalaşdırılıb.

Onu da bildirək ki, hüquqşünas kadrların yetişdirilməsində müstəsna xidmətləri olan Hüquq fakültəsi son illər vaxtaşırı dəyirmi masalar və respublika konfransları ilə yanaşı, çoxsaylı beynəlxalq tədbirlər keçirib, maraqlı araşdırma və tədqiqat işləri hazırlayıb, fakültə əməkdaşları beynəlxalq simpoziumlarda Bakı Dövlət Universitetini layiqincə təmsil ediblər.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 23 yanvar 2018-ci il.

Bakı Dövlət Universitetinə qəbul olunmuş abituriyentlərin nəzərinə

BAKI  DÖVLƏT  UNİVERSİTETİNƏ 2018/2019-cu TƏDRİS İLİNDƏ QƏBUL OLUNMUŞ ABİTURİYENTLƏR QEYDİYYATDAN KEÇMƏK ÜÇÜN AŞAĞIDAKI  SƏNƏDLƏRİ  TƏQDİM ETMƏLİDİRLƏR:
15/08/2018

BDU alimlərindən “Web of Science”-də 6 aya 132 məqalə

2018-ci ilin ilk 6 ayı ərzində Bakı Dövlət Universitetinin alimləri tərəfindən Clarivate Analytics (əvvəlki Tomson Reuters) informasiya agentliyinin bazasına daxil olan jurnallarda 132 məqalə çap edilib.
06/08/2018

Elan

Cari ilin 09 – 30 oktyabr tarixlərində Azərbaycan Milli Elmlər Akademiyasının təşkilatçılığı ilə III Azərbaycan Elm Festivalı keçiriləcək.
02/08/2018