Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

Bakı Dövlət Universitetində“Azərbaycan hüquq jurnalı” təsis edilib

23/01/2018

Bakı Dövlət Universiteti “Azərbaycan hüquq jurnalı” adlı elmi jurnal təsis edib. Jurnal Hüquq fakültəsinin dekanı, professor Əmir Əliyevin baş redaktorluğu ilə ildə 4 dəfə nəşr ediləcək. Baş redaktor müavini hüquq üzrə fəlsəfə doktoru Pərvanə Bayramova, redaksiya heyətinin sədri Hüquq fakültəsi Hüquq Klinikasının rəhbəri, dosent Turqay  Hüseynov, məsul katib isə Hüquq fakültəsinin dekan müavini, dosent Aytəkin İbrahimovadır. Jurnalın redaksiya heyəti Azərbaycan alimləri ilə yanaşı, Almaniya, Rusiya, Qazaxıstan, Gürcüstan və Ukraynadan olan elm adamlarından formalaşdırılıb.

Onu da bildirək ki, hüquqşünas kadrların yetişdirilməsində müstəsna xidmətləri olan Hüquq fakültəsi son illər vaxtaşırı dəyirmi masalar və respublika konfransları ilə yanaşı, çoxsaylı beynəlxalq tədbirlər keçirib, maraqlı araşdırma və tədqiqat işləri hazırlayıb, fakültə əməkdaşları beynəlxalq simpoziumlarda Bakı Dövlət Universitetini layiqincə təmsil ediblər.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 23 yanvar 2018-ci il.

BDU-nun müəllimi Arzu Məmmədova 2017-ci ilin "Ən yaxşı rus dili və ədəbiyyatı müəllimi" seçilib

16/02/2018

Filologiya fakültəsində Elmi Şuranın 2018-ci ildə ilk iclası keçirilib

14/02/2018