Bakı Dövlət Universitetinin Badminton komandası ölkə çempionu oldu

03/03/2016

Bakı Dövlət Universitetinin Badminton komandasi Təhsil Nazirliyi və Gənclər və İdman Nazirliyinin birgə təşkil etdiyi Ali məktəblər arasında keçirilən BADMINTON üzrə ölkə çempionatında bütün rəqiblərini məğlub edərək finala çıxıb. Keçirilən final mərhələsində Azərbaycan Bədən Tərbiyəsi və İdman Akademiyasının komadası ilə qarşılaşan BDU komandası rəqibi böyük xal fərqi ilə məğlub edib, çempion adını qazanıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 03 mart 2016-cı il.

BDU-nun dünyanın ən böyük robot festivalı olan “Robotex Türkiyə”də möhtəşəm uğuru: 7 komandamızın hamısı qalibdir!

21/04/2024

BDU-nun Qazax filialında inklüziv təhsilə dair II Beynəlxalq elmi-praktiki konfransın regional bölməsinin iclası olub

20/04/2024

IV Azərbaycan Astronomiya Olimpiadasının final mərhələsi keçirilib