Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

Bakı Dövlət Universitetinin müəllimi beynəlxalq sertifikatla təltif edilib

10/07/2017

Bakı Dövlət Universitetinin Beynəlxalq münasibətlər və iqtisadiyyat fakültəsi Beynəlxalq münasibətlər kafedrasının müəllimi Eldar Cəfərov Yunanıstanın qədim mədəniyyət beşiklərindən biri olan Tinos adasında Afina Piraeus  Universitetinin Beynəlxalq Münasibətlər İnstitutunun hər il keçirdiyi ənənəvi yay seminarında iştirak edib. Bu dəfəki XXVI beynəlxalq yay seminarı   “XXI əsrdə Strategiya” adlanaraq Əfqanıstan müharibəsi,Şərqi Asiya, İraq, Suriya müharibəsi ,Türkiyənin Orta şərq siyasəti və digər panellərdən ibarət olaraq 5 gün davam edib.  E.Cəfərov seminarın sonunda Beynəlxalq Münasibətlər İnstitutu İdarə Heyətinin Prezidenti, professor Harry Papasotiriou tərəfindən beynəlxalq səviyyəli sertifikatla təltif edilib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 10 iyul 2017-ci il

BDU-nun rektoru 2017/2018-ci tədris ili üçün BDU-ya qəbul olmuş tələbələrin sənəd qəbulu prosesi ilə tanış olub

BDU-nun rektoru, akademik Abel Məhərrəmov 2017/2018-ci tədris ili üçün BDU-ya qəbul olmuş tələbələrin sənəd qəbulu prosesi ilə tanış olub, sonra universitetin həyətində tələbə və valideynlərlə görüşərək təbriklərini çatdırıb
16/08/2017