BAŞQIRDISTANLI TƏLƏBƏLƏR BAKI DÖVLƏT UNİVERSİTETİNDƏ

03/04/2014

Bakı Dövlət Universiteti ilə Akmulla adına Başqırdıstan Dövlət Pedoqoji Universitetinin imzaladığı geniş əhatəli müqavilə çərçivəsində bir qrup başqırdıstanlı tələbə ölkəmizə gəlib. Səfər çərçivəsində əcnəbi tələbələrə BDU-nun Kitabxanaçılıq-informasiya fakültəsində “Azərbaycan Respublikasının kitabxana və informasiya resursları. İnformasiya mühəndisliyi kitabxana fəaliyyətində” kursu üzrə 75 saat həcmində tədrisin həyata keçirilməsi nəzərdə tutulub. Bundan əlavə tələbələr ölkəmizin kitabxana-informasiya mühiti ilə də tanış olacaqlar.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 03 aprel 2014-ci il.

BDU-da Karyera Festivalı davam edir

01/05/2024

BDU-nun nəzdində “Gənc istedadlar” liseyinin şagirdləri IX Ekoloji Forumun startap müsabiqəsində qalib gəliblər

01/05/2024