"Bədən dili: Şüuraltının sirləri" təlimi keçirilib

25/04/2019

Bakı Dövlət Universitetinin SABAH qruplarının Psixologiya ixtisası üzrə təhsilini davam etdirən KİM Şirkətlər Qrupunun direktoru David Poladov  Bakı Mühəndislik Universitetində "Bədən dili: Şüuraltının sirləri" təlimini təşkil edib.

Təlimdə bədən dili, emosiyalar, yalan və onun aşkar edilməsi, düzgün təqdimat bacarıqları, şüuraltının gerçəklikləri kimi mövzular müzakirə olunub.
Qeyd edək ki, təlimdə Bakı Mühəndislik Universitetinin müxtəlif ixtisaslarını təmsil edən tələbələr iştirak ediblər.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 25 aprel 2019-cu il.

Düşmənin başını yaran yumruğumuz bizim birliyimizdir!

23/10/2020

BDU-nun Füzuli, Cəbrayıl və Zəngilan rayonundan olan professor-müəllim kollektivi Prezidentə müraciət edib

“Tarix. Zaman. Düşüncələr” çoxcildliyinin III-IV cildləri çapdan çıxıb