BDU 100 illik yubileylə bağlı rəsm müsabiqəsi elan edir

05/03/2019

Ümummilli lider Heydər Əliyevin “Azərbaycan xalqının milli sərvəti” adlandırdığı Bakı Dövlət Universitetinin yaradılmasının 100 illik yubileyi münasibətilə rəsm müsabiqəsi elan edilir.

Rəsm əsərləri yağlı boya, akvarel, quaş, tikmə, qrafika, taxta üzərində yandırma və. s texnikalarla işlənə bilər.

Rəsm əsərlərinin məzmunu universitet həyatını əks etdirməlidir.

Rəsm əsərləri 30 iyun 2019-cu il tarixinədək Bakı Dövlət Universitetinin 100 illik yubileyi ilə bağlı yaradılmış təşkilat komitəsinə təqdim edilməlidir.

Müsabiqədə 1-ci, 2-ci və 3-cü yeri tutanlara mükafatlar və diplomlar,  fərqlənən digər iştirakçılara isə müxtəlif hədiyyələr və sertifikatlar təqdim olunacaq, ən yaxşı şəkillər müxtəlif sərgilərdə və kitablarda təqdim ediləcəkdir.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 5 mart 2019-cu il.

Birinci vitse-prezident Mehriban Əliyeva Zəngilan, Cəbrayıl, Qubadlı rayonlarının bir sıra kəndlərinin və Qubadlı şəhərinin azad edilməsi münasibətlə xalqımızı təbrik edib

26/10/2020

BDU alimlərinin məqaləsi dünyanın nüfuzlu jurnalında dərc olunub

Prezident İlham Əliyev xalqa müraciət edib