BDU 964 xəbərlə birincidir

03/03/2015

Media Consalting & Services fevral ayı üzrə universitetlər haqqında dərc olunan məlumatların statistikasını açıqlayıb. Azərbaycanın internet məkanı, sosial mediası, gündəlik qəzetləri və TV kanallarında yayımlanmış məlumatlar əsasında hazırlanmış monitorinqin nəticəsinə görə beş ali məktəb arasında ilk yer 964 xəbərlə Bakı Dövlət Universitetinin payına düşür. Sonrakı yerləri Bakı Ali Neft Məktəbi, Dövlət İdarəçilik Akademiyası, Azərbaycan Dövlət İqtisad Universiteti və Azərbaycan Tibb Universiteti tutur.

Qeyd edək ki, ötən ayın monitorinqinə görə Bakı Dövlət Universiteti 858 xəbərlə reytinqə başçılıq edirdi.

Mətbuat və İnformasiya şöbəsi, 03 mart 2015-cü il.

26/04/2024

BDU məzunlarının dövlət qulluğu imtahanlarındakı nəticələrinə görə liderdir