Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

BDU – nun İlahiyyat fakültəsindəTürkiyənin Diyanət İşləri Başqanı ilə görüş olub

25/12/2017

“2017 – İslam Həmrəyliyi İli: Dinlər və mədəniyyətlərarası dialoq” mövzusunda beynəlxalq konfrans çərçivəsində Bakıya gələn Türkiyənin Diyanət İşləri Başqanı Əli Ərbaşın rəhbərlik etdiyi nümayəndə heyəti Bakı Dövlət Universitetinin İlahiyyat fakültəsinin qonağı olub. Fakültənin dekanı, akademik Vasim Məmmədəliyev qonaqları salamlayaraq fakültənin yaranma tarixi, beynəlxalq əlaqələri haqqında məlumat verib. Fakültənin 1992-1993 – cü tədris ilində Azərbaycan Respublikası Təhsil Nazirliyi, Bakı Dövlət Universiteti və Türkiyə Diyanət Vəqfi arasında bağlanmış müqavilə əsasında təsis olunduğunu xatırladıb. Türkiyənin Diyanət İşləri Başqanı Əli Ərbaş fakültə ilə tanışlıqdan məmnunluğunu bildirib, elm-təhsil sahəsində əlaqələrin inkişafının əhəmiyyətindən danışıb. Fakültə müəllimlərinin tərcümə etdiyi kitablarla tanış olan qonaq, İlahiyyat fakültəsinin əhəmiyyətini qeyd  edərək, ölkəmizdə dini mühitin sağlam inkişafına mühüm  töhfə olduğunu vurğulayıb.

theology.bsu.edu.az

Fizika fakültəsinin Tədris-Metodiki Şurasının hesabatı dinlənilib

Coğrafiya fakültəsinin Tədris-Metodiki Şurasının illik hesabatı dinlənilib

BDU-nun Coğrafiya fakültəsinin Tədris-Metodiki Şurasının (TMŞ) illik hesabatı dinlənilib
19/10/2018

Professor Çingiz İsmayılov Xəzəryanı ölkələrin universitetləri Assosiasiyasının XXI Baş Assambleyasında iştirak edib

Bakı Dövlət Universiteti rektorunun Beynəlxalq əlaqələr üzrə  müşaviri, professor Çingiz İsmayılov Xəzəryanı ölkələrin universitetləri Assosiasiyasının XXI Baş Assambleyasında iştirak edib.