BDU ali məktəblər arasında 1405 məlumatla irəlidədir

01/05/2017

Azərbaycanın bütün mediasınının monitorinqini aparan Media Təqib Mərkəzi və Media Consulting and Services şirkəti 2017-ci ilin aprel ayı üzrə analiz işini yekunlaşdırıb.

Media Təqib Mərkəzinin monitorinq sahəsinə ölkədə dərc olunan 100-ə qədər qəzet və jurnal, elektron vasitələrdə yayımlanan 1600 sayt, 12 televiziya və 12 radio kanalı, sosial şəbəkələr daxildir. Mərkəzin monitorinqinə əsasən, qəzet, jurnal, sayt, televiziya və radio kanallarında Bakı Dövlət Universiteti liderliyini qoruyub.

Media Consulting and Services şirkətinin media monitorinq qrupu  isə 10 Televiziya, 55  çap  və  500 on-line media daxil olmaqla  565-dən çox mənbəni, eyni zamanda sosial şəbəkələri izləyir. Şirkətin aprel ayı üzrə apardığı monitorinqin nəticələrinə görə Bakı Dövlət Universiteti ilk yerdə qərarlaşıb. BDU 1405 xəbərlə birincidir. Sonrakı yerləri UNEC, BANM, ADU, ATU, AzTU, ADA, BSU, ADPU və DİA tutub.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 01 may 2017-cı il

“Xocalı Harayı” adlı ədəbi-bədii tədbir keçirilib

BDU-nun Kimya fakültəsində Xocalı soyqırımının 28-ci ildönümünə həsr olunmuş “Xocalı Harayı” adlı ədəbi-bədii tədbir keçirilib
26/02/2020