BDU aliminin məqaləsi ən çox istinad alanlar sırasındadır

17/02/2021

Bakı Dövlət Universitetinin (BDU) Tətbiqi Riyaziyyat Elmi-Tədqiqat İnstitutunun baş elmi işçisi, AMEA-nın müxbir üzvü, professor Vaqif Quliyevin “Complex Variables and Elliptic Equations” jurnalında dərc olunmuş “Boundedness of the fractional maximal operator in local Morrey-type spaces” adlı məqaləsi Web of Science elmmetrik bazasında 87 istinad alaraq, 1543  məqalə arasında 2-ci yerə yüksəlib.

2007-ci ildən nəşrinə başlanan Britaniyanın “Complex Variables and Elliptic Equations” jurnalı “Web of Science” (Clarivate Analytics) elmi məlumatlar bazasına daxildir (impakt faktoru: 0.695-Q3). Jurnalda bu günə qədər Web of Science bazasına daxil olan  1543  məqalə  çap olunub. Jurnalın əsas mövzu sahəsi riyaziyyat, kateqoriyası isə riyazi analiz, tətbiqi analiz, hesablama riyaziyyatı və ədədi analizdir.

Məqalə ilə tanış olmaq linkə keçid edin:

BDU-nun dünyanın ən böyük robot festivalı olan “Robotex Türkiyə”də möhtəşəm uğuru: 7 komandamızın hamısı qalibdir!

21/04/2024

BDU-nun Qazax filialında inklüziv təhsilə dair II Beynəlxalq elmi-praktiki konfransın regional bölməsinin iclası olub

20/04/2024

IV Azərbaycan Astronomiya Olimpiadasının final mərhələsi keçirilib