BDU alimləri Gürcüstan Milli Elmlər Akademiyasının diplomuna layiq görülüblər

26/11/2018

Bakı Dövlət Universitetinin alimləri, akademik Vasif Babazadə, elmlər doktoru Şəhla Abdullayeva Gürcüstan MEA-nın Geologiya İnstitutunun əməkdaşları, geologiya-mineralogiya elmləri doktoru S.A.Kekelia və elmlər namizədi M.A.Kekelia ilə birlikdə yazdıqları “Золотосодержащие сульфидные месторожденияостроводужных палеосистем, их металлогенические особенности и условия геодинамического развития” (2015) və “Рудные месторождения центрального сегмента Альпийского горно-складчатого пояса и проблемы их генезиса(Большой и Малый кавказ, Восточные Понтиды)” (2017) monoqrafiyalara görə mükafata layiq görülüblər. Gürcüstan Milli Elmlər Akademiyası Rəyasət Heyətinin qərarı ilə görkəmli alim Aleksandr Tvalçrelidze adına akademik mükafat alan müəlliflər, eyni zamanda, müfaviq diplomla təltif ediliblər.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 26 noyabr 2018-ci il.

BDU-da icbari tibbi sığorta ilə bağlı təqdimat keçirilib

BDU-da İcbari Tibbi Sığorta üzrə Dövlət Agentliyinin Marketinq və İctimaiyyətlə Əlaqələr Departamentinin rəhbəri Aynurə Əhmədova Universitetin müəllim və tələbələri qarşısında təqdimatla çıxış edib
27/02/2020

Tələbələrə “ActInSpace” yarışması haqqında məlumat verilib