BDU alimləri mükafata layiq görülüblər

23/07/2018

Bakı Dövlət Universitetinin alimləri, akademik Vasif Babazadə və elmlər doktoru Şəhla Abdullayeva Gürcüstan MEA-nın Geologiya İnstitutunun əməkdaşları geologiya-mineralogiya elmləri doktoru S.A.Kekelia və elmlər namizədi M.A.Kekelia “Золотосодержащие сульфидные месторожденияостроводужных палеосистем, их металлогенические особенности и условия геодинамического развития” (2015) və “Рудные месторождения центрального сегмента Альпийского горно-складчатого пояса и проблемы их генезиса(Большой и Малый кавказ, Восточные Понтиды)” (2017) monoqrafiyalarına görə Gürcüstan Milli Elmlər Akademiyasının Rəyasət Heyətinin 13 iyul 2018-ci il 45 saylı qərarı ilə görkəmli alim Aleksandr Tvalçrelidze  adına akademik mükafata layiq görülüblər.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 23 iyul 2018-ci il

Birinci vitse-prezident Mehriban Əliyeva: Qoy Azərbaycanın müstəqilliyi əbədi olsun!

19/10/2020

Cəbrayıl rayonunun 13 kəndi işğaldan azad edilib