Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

BDU alimləri mükafata layiq görülüblər

23/07/2018

Bakı Dövlət Universitetinin alimləri, akademik Vasif Babazadə və elmlər doktoru Şəhla Abdullayeva Gürcüstan MEA-nın Geologiya İnstitutunun əməkdaşları geologiya-mineralogiya elmləri doktoru S.A.Kekelia və elmlər namizədi M.A.Kekelia “Золотосодержащие сульфидные месторожденияостроводужных палеосистем, их металлогенические особенности и условия геодинамического развития” (2015) və “Рудные месторождения центрального сегмента Альпийского горно-складчатого пояса и проблемы их генезиса(Большой и Малый кавказ, Восточные Понтиды)” (2017) monoqrafiyalarına görə Gürcüstan Milli Elmlər Akademiyasının Rəyasət Heyətinin 13 iyul 2018-ci il 45 saylı qərarı ilə görkəmli alim Aleksandr Tvalçrelidze  adına akademik mükafata layiq görülüblər.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 23 iyul 2018-ci il

Bakı Dövlət Universitetinə qəbul olunmuş abituriyentlərin nəzərinə

BAKI  DÖVLƏT  UNİVERSİTETİNƏ 2018/2019-cu TƏDRİS İLİNDƏ QƏBUL OLUNMUŞ ABİTURİYENTLƏR QEYDİYYATDAN KEÇMƏK ÜÇÜN AŞAĞIDAKI  SƏNƏDLƏRİ  TƏQDİM ETMƏLİDİRLƏR:
15/08/2018

BDU alimlərindən “Web of Science”-də 6 aya 132 məqalə

2018-ci ilin ilk 6 ayı ərzində Bakı Dövlət Universitetinin alimləri tərəfindən Clarivate Analytics (əvvəlki Tomson Reuters) informasiya agentliyinin bazasına daxil olan jurnallarda 132 məqalə çap edilib.
06/08/2018

Elan

Cari ilin 09 – 30 oktyabr tarixlərində Azərbaycan Milli Elmlər Akademiyasının təşkilatçılığı ilə III Azərbaycan Elm Festivalı keçiriləcək.
02/08/2018