BDU alimləri “Web of Science” bazasının rəyçiləri sırasında ilk onluqdadır

19/05/2020

“Clarivate Analytics” şirkətinin “Web of Science” qrupuna daxil olan “Publons” alt qrupu “Web of Science” bazasına daxil olan nüfuzlu jurnallara təqdim olunan məqalələrə müsbət və ya mənfi rəy yazan alimlərin faliyyətini araşdırır və hər ölkə üzrə son 1 ildə rəy yazan alimlərin siyahısını dünya elmi ictimaiyyətinə təqdim edir.

Azərbaycan üzrə təqdim olunan siyahıda Bakı Dövlət Universitetinin (BDU) alimlərinin fəaliyyəti yüksək qiymətləndirilib. Universitetin alimlərindən Əməkdar elm xadimi, Cəbr və həndəsə kafedrasının müdiri, professor Arif Səlimov, Nanomateriallarn kimyəvi fizikası kafedrasının dosenti Flora Hacıyeva, Tətbiqi riyaziyyat kafedrasının professoru İbrahim Nəbiyev və Yüksəkmolekullu birləşmələr kimyası kafedrasının müdiri, professor Rasim Alosmanov bu siyahıda ilk 10-luqdadır.

Ətraflı məlumat üçün linkə keçid edə bilərsiniz:

BDU-nun dünyanın ən böyük robot festivalı olan “Robotex Türkiyə”də möhtəşəm uğuru: 7 komandamızın hamısı qalibdir!

21/04/2024

BDU-nun Qazax filialında inklüziv təhsilə dair II Beynəlxalq elmi-praktiki konfransın regional bölməsinin iclası olub

20/04/2024

IV Azərbaycan Astronomiya Olimpiadasının final mərhələsi keçirilib