BDU daha bir müqavilə imzaladı

06/05/2014

Bartin Universitetinin rektoru Ramazan Kaplan və rəhbərlik etdiyi nümayəndə heyəti bu gün Bakı Dövlət Universitetində olublar. Qonaqları qəbul edən rektor, akademik Abel Məhərrəmov onlara universitet haqqında məlumat verib, BDU-nun Türkiyənin çoxsaylı universitetləri ilə əməkdaşlığından danışıb.

Qəbula görə təşəkkür edən Bartin Universitetinin rektoru, professsor Ramazan Kaplan rəhbəri olduğu ali təhsil müəssisəsi haqqında məlumat verib.

Görüşdə universitetlərarası əməkdaşlıq məsələləri müzakirə edilib və görüşün nəticəsi olaraq müqavilə imzalanıb.

Rektorlar – Abel Məhərrəmov və Ramazan Kaplan müqavilənin işlək olacağına və yaxın gələcəkdə hər iki universitetə fayda verəcəyinə əminilik ifadə ediblər.

Görüş hər iki universitetin fakültə dekanlarının iştirakı ilə davam edib.

Mətbuat və İnformasiya şöbəsi, 06 may, 2014-ci il.

BDU-da SABAH qruplarına tələbə qəbulu haqqında infosessiya

29/05/2024

BDU-da elmi seminar: "Məhəmməd Füzuli və Şərq kitаb mədəniyyəti”

BDU Yaponiyanın Tsukuba Universiteti ilə anlaşma memorandumu imzalayıb