Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

BDU dosentinin İmadəddin Nəsimi irsinin tədqiqinə dair monoqrafiyası işıq üzü görüb

27/12/2017

Bakı Dövət Universitetinin Fəlsəfə tarixi və mədəniyyətşünasıq kafedrasının dosenti, fəlsəfə üzrə fəlsəfə doktoru Səbirə Nemətzadənin “Seyid İmadəddin Nəsimi irsinin tədqiqi məsələləri” adlı monoqrafiyası Azərbaycan və ingilis dillərində çapdan çıxıb.

Nəşrin elmi redaktoru BDU-nun Fəlsəfə tarixi və mədəniyyətşünasıq kafedrasının müdiri, professor Rəbiyyət Aslanova, rəyçiləri AMEA Fəlsəfə İnstitutunun direktoru, professor İlham Məmmədzadə və BDU-nun Tarix fakültəsinin dekanı Azad Rzayevdir.

Monoqrafiyada böyük şair və mütəfəkkir Seyid İmadəddin Nəsiminin həyatı və irsi ilə bağlı orta əsr mənbələri və müasir elmi tədqiqatlar sisteməşdirilərək nəzərdən keçirilib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 27 dekabr 2017-ci il.

BDU-nun professoru Tehranda konfransda çıxış edib

13/07/2018

Növbəti tyutor kursu başa çatıb

12 namizədin hər biri A-sertifikatına layiq görülüb