Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

BDU dosentinin İmadəddin Nəsimi irsinin tədqiqinə dair monoqrafiyası işıq üzü görüb

27/12/2017

Bakı Dövət Universitetinin Fəlsəfə tarixi və mədəniyyətşünasıq kafedrasının dosenti, fəlsəfə üzrə fəlsəfə doktoru Səbirə Nemətzadənin “Seyid İmadəddin Nəsimi irsinin tədqiqi məsələləri” adlı monoqrafiyası Azərbaycan və ingilis dillərində çapdan çıxıb.

Nəşrin elmi redaktoru BDU-nun Fəlsəfə tarixi və mədəniyyətşünasıq kafedrasının müdiri, professor Rəbiyyət Aslanova, rəyçiləri AMEA Fəlsəfə İnstitutunun direktoru, professor İlham Məmmədzadə və BDU-nun Tarix fakültəsinin dekanı Azad Rzayevdir.

Monoqrafiyada böyük şair və mütəfəkkir Seyid İmadəddin Nəsiminin həyatı və irsi ilə bağlı orta əsr mənbələri və müasir elmi tədqiqatlar sisteməşdirilərək nəzərdən keçirilib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 27 dekabr 2017-ci il.

Fizika fakültəsinin Tədris-Metodiki Şurasının hesabatı dinlənilib

Coğrafiya fakültəsinin Tədris-Metodiki Şurasının illik hesabatı dinlənilib

BDU-nun Coğrafiya fakültəsinin Tədris-Metodiki Şurasının (TMŞ) illik hesabatı dinlənilib
19/10/2018

Professor Çingiz İsmayılov Xəzəryanı ölkələrin universitetləri Assosiasiyasının XXI Baş Assambleyasında iştirak edib

Bakı Dövlət Universiteti rektorunun Beynəlxalq əlaqələr üzrə  müşaviri, professor Çingiz İsmayılov Xəzəryanı ölkələrin universitetləri Assosiasiyasının XXI Baş Assambleyasında iştirak edib.