BDU Həmkarlar İttifaqı Komitəsinə yeni sədr seçilib

08/10/2019

Bakı Dövlət Universiteti (BDU) Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin (HİK) növbəti iclası keçirilib. BDU-nun rektoru Elçin Babayevin və Azərbaycan Təhsil işçiləri Azad Həmkarlar İttifaqının (ATİAHİ) sədr müavini Mirzə Cəfərzadənin də iştirak etdiyi iclasda Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin sədri Fikrət Şiriyev hesabat xarakterli çıxış edib.

HİK İdarə Heyətinin üzvləri və fakültə sədrləri hesabata münasibət bildiriblər.

İclasda Komitənin sədri vəzifəsinə seçkilər keçirilib. Fizika fakültəsinin dekan müavini, fizika elmləri doktoru  Hüseyn Məmmədov HİK-in sədri seçilib.

Mədəniyyət-yaradıcılıq Mərkəzində ilk ədəbi-bədii tədbir baş tutub

BDU-nun yeni yaradılan Mədəniyyət-yaradıcılıq Mərkəzində ilk ədəbi-bədii tədbir keçirilib
22/02/2020

Litva Respublikasının Səfiri BDU-nu ziyarət edib