BDU Həmkarlar İttifaqı Komitəsinə yeni sədr seçilib

27/01/2020

Bakı Dövlət Universiteti (BDU) Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin (HİK) növbəti iclası keçirilib.  Azərbaycan Təhsil işçiləri Azad Həmkarlar İttifaqının (ATİAHİ) sədr müavini Mirzə Cəfərzadənin də iştirak etdiyi iclasda Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin sədri Hüseyn Məmmədov  hesabat xarakterli çıxış edib.
HİK İdarə Heyətinin üzvləri və fakültə sədrləri hesabata münasibət bildiriblər.
İclasda Komitənin sədri vəzifəsinə seçkilər keçirilib. Tarix  fakültəsinin dekan müavini Rəşad Cabbarov HİK-in sədri seçilib.

Koronovirus tətilləri

Bu dünyada Universitet-müəllim-tələbə birliyini heç bir qüvvə ayıra bilməz
07/04/2020

BDU-nun gənc tədqiqatçıları Üçüncü Respublika İnnovasiya Müsabiqəsinin qalibi olublar