BDU ilə Brest Dövlət Texniki Universiteti arasında əməkdaşlıq haqqında saziş imzalanıb

12/03/2018

Bakı Dövlət Universiteti və Belarus Respublikasının A.S.Puşkin adına Brest Dövlət Texniki Universiteti arasında elmi əməkdaşlıq haqqında ikitərəfli saziş imzalanıb.

Sazişə əsasən magistr-doktorant proqramı çərçivəsində elmi istiqamətdə və elmi-tədqiqat işlərinin yerinə yetirilməsində ikitərəfli qarşılıqlı əməkdaşlıq, elmi əsərlərin reytinqli nəşrlərdə dərc olunması nəzərdə tutulub.

Qeyd edək ki, Bakı Dövlət Universitetinin Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsi ilə əlaqəli olan proqramdan yararlanan tədqiqatçılar gələcəkdə ətraf mühitin mühafizəsi üzrə mühəndis –ekoloq  ixtisaslarına yiyələnəcəklər.

Mətbuat və İnformasiya şöbəsi, 12 mart 2018-ci il.

BDU-nun gənc tədqiqatçıları Üçüncü Respublika İnnovasiya Müsabiqəsinin qalibi olublar

Bakı Dövlət Universitetinin gənc tədqiqatçıları Üçüncü Respublika İnnovasiya Müsabiqəsinin qalibi olublar
03/04/2020

“Regional İnkişaf” İctimai Birliyi və Bakı Dövlət Universiteti birgə sosial aksiya keçirdi

01/04/2020

Nailə Mirməmmədli “Evdə qal”mağa səslədi - VİDEO

BDU-nun Mədəniyyət-yaradıcılıq Mərkəzinin direktoru Nailə Mirməmmədli “Evdə qal” adlı mahnı bəstələyib.
01/04/2020