BDU ilə Brest Dövlət Texniki Universiteti arasında əməkdaşlıq haqqında saziş imzalanıb

12/03/2018

Bakı Dövlət Universiteti və Belarus Respublikasının A.S.Puşkin adına Brest Dövlət Texniki Universiteti arasında elmi əməkdaşlıq haqqında ikitərəfli saziş imzalanıb.

Sazişə əsasən magistr-doktorant proqramı çərçivəsində elmi istiqamətdə və elmi-tədqiqat işlərinin yerinə yetirilməsində ikitərəfli qarşılıqlı əməkdaşlıq, elmi əsərlərin reytinqli nəşrlərdə dərc olunması nəzərdə tutulub.

Qeyd edək ki, Bakı Dövlət Universitetinin Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsi ilə əlaqəli olan proqramdan yararlanan tədqiqatçılar gələcəkdə ətraf mühitin mühafizəsi üzrə mühəndis –ekoloq  ixtisaslarına yiyələnəcəklər.

Mətbuat və İnformasiya şöbəsi, 12 mart 2018-ci il.

Məşhur bəstəkar BDU-nun Mədəniyyət-yaradıcılıq Mərkəzinə direktor təyin olundu

BDU-nun Elmi Şurasının qərarı ilə yeni yaradılan Mədəniyyət-yaradıcılıq Mərkəzinə Azərbaycanın tanınmış bəstəkarı, əməkdar incəsənət xadimi Nailə Mirməmmədli direktor təyin olunub
19/02/2020

Rektor Elçin Babayev BDU-da təhsilini davam etdirən MDU tələbələri ilə görüşüb