BDU ilə Çinin Şimal-Şərqi Neft Universiteti arasında əməkdaşlıq əlaqələri müzakirə edilib

06/12/2019

Bakı Dövlət Universitetinin (BDU) rektoru Elçin Babayev Çinin Şimal-Şərqi Neft Universitetinin rektoru, professor Jiang Minghunun rəhbərlik etdiyi nümayəndə heyəti ilə görüşüb.

Universitetdə tədris olunan ixtisaslar, beynəlxalq proqramlar, xarici universitetlər ilə əməkdaşlıq əlaqələri  və "ikili diplom" haqqında məlumat verən rektor E.Babayev BDU-nun Çin universitetləri ilə ikitərəfli əlaqələrin qurulmasında və genişləndirilməsində maraqlı olduğunu deyib.

Qəbula və səmimi görüşə görə təşəkkür edən rektor J.Minghu təmsil etdiyi universitet haqqında ümumi məlumat verərək aparıcı sahələrin neft və kimya ixtisasları üzrə olduğunu qeyd edib. J.Minghu həmin ixtisaslarla əlaqəli sahələr üzrə tələbə və müəllim mübadiləsinin hər iki tərəf üçün müsbət nəticələr verəcəyinə ümidvar olduğunu bildirib. O, həmçinin Bakı Dövlət Universiteti ilə davamlı əməkdaşlıq üçün geniş imkanların olduğunu vurğulayıb.

Sonda ikitərəfli əlaqələrin qurulması istiqamətində ilkin razılıq əldə olunub.

BDU-da imtahanlara ictimai baxış keçirilib - VİDEO

BDU 2019-2020-ci tədris ilinin payız semestrinin  imtahan sessiyasında imtahanlara ictimai baxış keçirilib
23/01/2020

İmtahanlara hazırlıq: Psixoloq və həkim məsləhəti