BDU ilə Tomar Politexnik Universiteti arasında anlaşma memorandumu imzalanıb

30/03/2021

Bakı Dövlət Universiteti ilə Portuqaliyanın Tomar Politexnik Universiteti arasında Erasmus KA 107 layihəsi çərçivəsində qarşılıqlı anlaşma memorandumu imzalanıb. İsveçin Linköpinq Universitetinin koordinatorluq etdiyi “Partnyor universitetlərdə mobil aplikasiyaların və oyun dizaynı üzrə magistr proqramlarının inkişafı” - MAGnUS layihəsi (Erasmus KA 2) çərçivəsində BDU Portuqaliyanın Tomar Politexnik Universiteti ilə əməkdaşlıq edir.

Qeyd edək ki, 1982-ci ildə əsası qoyulmuş Tomar Politexnik Universitetində 2300-dən çox tələbə təhsil alır. 300-yə yaxın akademik heyətin çalışdığı universitetdə üç məktəb fəaliyyət göstərir.

BDU-da "Yaşıl dünya naminə həmrəylik ili" çərçivəsində təmizlik aksiyası

18/04/2024

BDU-da Ümumdünya Kitab və Müəlliflik Hüququ Gününə həsr olunmuş Kitab Sərgisi keçiriləcək

18/04/2024