BDU könüllüləri Azərbaycan İstiqlal Muzeyini ziyarət ediblər

25/10/2022

Bakı Dövlət Universitetinin (BDU) Geologiya fakültəsi üzrə könüllüləri Azərbaycan İstiqlal Muzeyini ziyarət ediblər.
Muzeydə xalqımızın qədim dövrlərdən indiyə kimi azadlıq, müstəqillik uğrunda mübarizəsinə dair 20000-dək eksponat nümayiş olunur. Qeyd olunub ki, muzeyin yaradılmasında məqsəd Azərbaycan xalqının istiqlalı uğrunda apardığı mübarizənin mərhələlərini ardıcıl əks etdirməkdir.
Tələbələr nadir sənədlər, fotoşəkillər, numizmatik kolleksiyalar, bədii əsərlər və digər əşyalar ilə tanış olublar.

BDU-nun akademik və inzibati heyətinin nəzərinə!

28/03/2024

28/03/2024