BDU könüllüləri Dirçəliş Günü ilə bağlı tədbir keçirib

18/11/2021

Bakı Dövlət Universitetinin (BDU) Filologiya fakültəsində BDU Könüllülərinin təşkilatçılığı ilə  17 noyabr - Dirçəliş Günü münasibətilə "Dirçəliş Günü" adlı tədbir keçirilib.

Əvvəlcə Azərbaycan Respublikasının Dövlət Himni səsləndirilib.

Filologiya fakültəsinin dekan vəzifəsini icra edən Cavanşir Muradov çıxış edərək  Milli Dirçəliş Gününün tarixinə nəzər salıb, əlamətdar günün əhəmiyyətindən danışıb. Daha sonra tədbirdə çıxış edənlər - Filologiya fakültəsinin I kurs tələbəsi Fatimə Şirinova,  III kurs tələbəsi Solmaz Sultanlı, I kurs tələbəsi Vüsal Nağıyev  Dirçəliş Gününün tarixindən danışıblar.

Sonda Filologiya fakültəsinin I kurs tələbəsi Nərgiz Rüstəmovanın hazırladığı videoçarx təqdim olunub.

BDU-nun magistr məzunları öz təəssüatlarını bölüşür: “Təhsil aldığımız müddətdə təhsilin əhəmiyyətini daha yaxşı dərk etdik”

2022/2023-cü tədris ili üçün BDU-ya əcnəbi vətəndaşların qəbulu davam edir

10/08/2022

Bakı Dövlət Universitetinin magistraturasının boş qalan yerlərinə qəbul aparılır