“BDU könüllüləri” təşkilatına qəbul elan edilir

06/03/2024

“BDU könüllüləri” təşkilatı 2024-cü il üçün yeni üzvlük proqramına könüllü qəbulunu elan edir. 2019-cu ildən fəaliyyət göstərən "BDU könüllüləri” hazırda öz ətrafında 1000-ə yaxın tələbəni birləşdirir.

Təşkilat 2020-ci ildən başlayaraq bir sıra uğurlu layihələr həyata keçirib, BDU-da könüllülük hərəkatının genişlənməsi, tələbə təşkilatları ilə birgə sosial və mədəni-kütləvi tədbirlərin təşkilində fəal iştirak edib.

Hazırda könüllü tələbələr BDU-nun müxtəlif struktur bölmələrində könüllü kimi fəaliyyət göstərməklə Universitetin ictimai həyatında fəal iştirak edir və gələcək karyeraları ilə bağlı təcrübə qazanırlar.

Könüllülük proqramında iştirak etmək istəyənlər aşağıdakı linkdən istifadə etməklə qeydiyyatdan keçə bilərlər:

BDU mədəniyyət hüququ üzrə kadr hazırlığına başlayacaq

BDU və Türkiyənin Bayburt Universiteti arasında anlaşma memorandumu imzalanıb

BDU-nun 4 məzunu dördüncü “Yüksəliş” müsabiqəsinin qalibi olub