"BDU könüllüləri"nin iclası keçirilib

25/06/2021

Bakı Dövlət Universitetində (BDU) “BDU könüllüləri”nin idarə heyəti və fəal könüllülərin iştirakı ilə iclas keçirilib. Görüşdə “BDU könüllüləri”nin koordinatorları Nərmin Heydərova və Tural Cəfərov çıxış edərək Universitetdə könüllülər hərəkatı, könüllülərin fəaliyyətindən, BDU-da könüllülər üçün yaradılan şəraitdən bəhs ediblər.
Görüşdə iştirakçıları maraqlandıran suallar cavablandırılıb.
Daha sonra könüllülər hərəkatının genişləndirilməsi, könüllülük fəaliyyəti ilə bağlı fikir mübadiləsi aparılıb, gələcəkdə planlaşdırılan layihələr haqqında məlumat verilib.

26/04/2024

BDU məzunlarının dövlət qulluğu imtahanlarındakı nəticələrinə görə liderdir