BDU kollektivi Fəxri xiyabanı ziyarət edib

10/05/2023

Mayın 10-da Ümummilli Lider Heydər Əliyevin 100 illik yubileyi münasibətilə Bakı Dövlət Universitetinin (BDU) kollektivi Fəxri xiyabanda Ulu Öndərin məzarını ziyarət edib, məzarı önünə əklil qoyub, gül dəstələri düzüb. Ümummilli Lider Heydər Əliyevin xatirəsi hörmət və ehtiramla anılıb.

Daha sonra Universitet əməkdaşları BDU-da Ulu Öndərin büstü önünə gül dəstələri qoyublar.

BDU-nun nəzdində “Gənc istedadlar” liseyinin məzunlarının hamısı tələbə adını qazanıb

06/09/2024

BDU-105: Peşəkar İT mütəxəssisləri hazırlayan Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsi

BDU-da “Ümummilli Lider: Heydər Əliyev mühazirələri” layihəsinin ilk görüşü