Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

BDU əməkdaşı Birləşmiş Nüvə Tədqiqatları İnstitutunun elmi şurasında nüvə fizikasından danışıb

10/11/2017

Bakı Dövlət Universitetinin Fizika Problemləri İnstitutunun İnnovativ layihələr və beynəlxalq əlaqələr üzrə direktor müavini, Azərbaycan Milli Nüvə Tədqiqatları Mərkəzinin Nüvə fizikası şöbəsinin müdiri Anar Rüstəmov Rusiya Federasiyasının Dubna şəhərində yerləşən Birləşmiş Nüvə Tədqiqatları İnstitutunun elmi şurasında nüvə fizikası üzrə çıxış edib. Dünyanın müxtəlif nüvə mərkəzlərində alınmış son nəticələrdən danışan alim, daha sonra BNTİ–də qurulmaqda olan NİCA mega proyektində nəzərdə tutulmuş təcrübələr üçün yeni təkliflər irəli sürüb. Məruzə maraqla qarşılanıb və şuranın yekun sənədində BNTİ rəhbərliyi tərəfindən məruzəçiyə təşəkkür edilib.

Ətraflı aşağıdakı linkdə:

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 13 noyabr 2017-ci il.

Akademik Abel Məhərrəmovun həmmüəllifi olduğu monoqrafiya Moskvada çap olunub

21/09/2018

Rusiyanın Xalqlar Dostluğu Universitetinin nümayəndə heyəti Jurnalistika fakültəsində olub

Rusiyanın Xalqlar Dostluğu Universiteti ilə Bakıdakı Rus mədəniyyət-informasiya mərkəzinin birgə təşkil etdiyi “Rəqəmsal dövrdə jurnalistikanın inkişaf tendensiyaları” adlı seminar çərçivəsində Bakıda səfərdə olan Rusiyanın Xalqlar Dostluğu Universitetinin nümayəndə heyəti Jurnalistika fakültəsində qonaq olublar.

BDU və UNİDA Gontor Anlaşma Memorandumu imzalayıb

BDU-nun rektoru İndoneziyanın Darussalam Gontor Universitetinin (UNİDA Gontor) rektoru, professor Amal Fəthullah və prorektor Həmid Fəhmi Zarkasi ilə görüşüb