Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

BDU əməkdaşları arasında “Şahmat üzrə şəxsi birincilik turniri” keçirilir

05/04/2018

Bakı Dövlət Universitetində ulu öndər Heydər Əliyevin anadan olmasının 95, Xalq Cümhuriyyətinin yaranmasının 100 illik yubileylərinə həsr edilmiş“Şahmat üzrə şəxsi birincilik turniri” keçirilir. Univeristet əməkdaşları arasında təşkil olunan turnirin mükafat məbləğı 1-ci yer üçün 400, 2-ci yer üçün 300, 3-cü yer üçün 200 manat və 4-cü yer üçün 100 manatdır.

Əlavə məlumat üçün (012) 510-56-66 telefon nömrələri ilə əlaqə saxlaya, eyni zamanda, BDU-nun Həmkarlar İttifaqı Komitəsinə müraciət edə bilərsiniz.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 05 aprel 2018-ci il.

Akademik Abel Məhərrəmovun həmmüəllifi olduğu monoqrafiya Moskvada çap olunub

21/09/2018

Rusiyanın Xalqlar Dostluğu Universitetinin nümayəndə heyəti Jurnalistika fakültəsində olub

Rusiyanın Xalqlar Dostluğu Universiteti ilə Bakıdakı Rus mədəniyyət-informasiya mərkəzinin birgə təşkil etdiyi “Rəqəmsal dövrdə jurnalistikanın inkişaf tendensiyaları” adlı seminar çərçivəsində Bakıda səfərdə olan Rusiyanın Xalqlar Dostluğu Universitetinin nümayəndə heyəti Jurnalistika fakültəsində qonaq olublar.

BDU və UNİDA Gontor Anlaşma Memorandumu imzalayıb

BDU-nun rektoru İndoneziyanın Darussalam Gontor Universitetinin (UNİDA Gontor) rektoru, professor Amal Fəthullah və prorektor Həmid Fəhmi Zarkasi ilə görüşüb