Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

BDU əməkdaşları konfransda çıxış ediblər

07/11/2017

İran İslam Respublikasının ölkəmizdəki səfirliyinin təşkilatçılığı ilə “İranla Azərbaycan Respublikasının mədəni-ədəbi əlaqələrində fars dilinin rolu və əhəmiyyəti” adlı konfrans keçirilib.  Görkəmli fars şairi Hafiz Şirazinin anım günü münasibətilə keçirilən konfransda Bakı Dövlət Universitetini Şərqşünaslıq fakültəsinin müəllimləri təmsil ediblər. Belə ki, İran filologiyası kafedrasının müdiri, professor Mehdi Kazımov “Hafiz Şirazi: dövrü və yaradıcılığı” və dekan müavini Cavanşir Məmmədzadə fars dilində “Fars dili və tarix” mövzularında məruzələrlə çıxış ediblər. Qeyd edək ki, konfransda respublikamızın görkəmli şərqşünasları, İran İslam Respublikasını təmsil edən nümayəndə heyəti iştirak ediblər.

orient.bsu.edu.az

ELAN

23/02/2018

BDU-nun Hüquq fakültəsinə yeni ixtisaslaşmalar verilib