Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

BDU əməkdaşları simpoziumda iştirak ediblər

06/12/2017

British Council və Azərbaycan Respublikası Təhsil İnstitutu tərəfindən “Ali Təhsil və İqtisadi İnkişaf: İnnovasiya, Sahibkarlıq və Universitetlərin Maliyyə Davamlılığı” mövzusunda simpozium keçirilib.  Əsas məqsədi sahibkarlıq və innovasiyaların dəstəklənməsi yolu ilə ali təhsilin ölkənin iqtisadi inkişafına təsirinə dair mövzuları müzakirə etmək olan simpoziumda Bakı Dövlət Universitetini  Elmi-Tədqiqat Hissəsinin rəisi İzzət Əfəndiyeva, professor Cəbrayıl Mirzai, dosent Üzeyir Şəfiyev, müəllim Azər Səfərov təmsil ediblər.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 06 dekabr 2017-ci il.

BDU-nun Hüquq fakültəsi “Müasir dövrdə insan hüquqlarının inkişafi: beynəlxalq və milli təcrübə” mövzusunda dəyirmi masa keçirib

15/12/2017

Hüquq fakültəsi SABAH qrup tələbələri qalib olublar

15/12/2017