BDU əməkdaşlarının elmi məqaləsi yüksək impact faktorlu beynəlxalq jurnalda çap edilib

09/10/2015

Bakı Dövlət Universitetinin Yarımkeçiricilər fizikası kafedrasının əməkdaşlarının Azərbaycan Texniki Universitetinin fizika kafedrasının əməkdaşları ilə birgə məqaləsi (E. M. Gojayev, A. G. Kazim-zade, V. M. Salmanov, A. G. Guseynov, U. S. Abdurahmanova and R. M. Mamedov:  Electrical and Photoelectric Properties of Crystal InGaTe2 ) impact faktoru 31 olan Physical Science International Journal adlı beynəlxalq jurnalında çap edilib (Physical Science International Journal, ISSN: 2348-0130,Vol.: 8, Issue.: 2). Bu jurnalda fizika, kimya və yer elmləri sahəsində orijinal məqalələr və qısa xəbərlər çap olunur.

Physical Science International Journal

As per a recent report (Link) of Science journal (present Impact factor 31), one of our journal (Bri... Polish Ministry of Science and Higher Education included 18 ...

www.sciencedomain.org/journal/33

BDU-nun nəzdində “Gənc istedadlar” liseyinin məzunlarının hamısı tələbə adını qazanıb